23 – 24 Април  |  09 – 17 часот

Локација: Park Hotel & Spa, Skopje

Што ќе научите?

 • Структурирање на AdWords
  (алфа, бета, силосни кампањи)
 • Поврзување на AdWords со Analytics/YouTube/MyBusiness
 • Поставување на експерименти
 • Напредни ремаркетинг кампањи
 • Анализа на повратни податоци со поставување на фокус
 • Peel and stick метода
 • Техники за подорување на Quality score
 • DSA кампањи
 • RSLA кампањи
 • Youtube кампањи
 • Контрола на можните поткраднувања во вашите дисплеј кампањи
 • Лицитирање против еден конкурент
 • Елиминација на неефикасните keywords врз основа на конверзиите

Овој тренинг е наменет за луѓе кои активно работат на Google AdWords кампањи (имаат барем 5.000 клика во досегашните кампањи) и има за цел да ги запознае со напредни концепти на управување, мерење и оптимизирање на кампањите. Ќе се работи комплетно во рамки на интерфејсот на AdWords и на конкретни студии на случај.

На тренингот со Мирослав Варга ќе научите како со употреба на напредните функционалности на AdWords платформата вашата кампања од добра да ја направите одлична. Знаењето стекнато на напредниот AdWords тренинг ќе ви помогне да креирате уште поефикасни кампањи, со подобар квалитет, да ги елиминрате непотребните трошоци и да ќе го зголемите вашиот ROI.

ШТО ПЛУС ДОБИВАТЕ?

Одговор на секое e-прашање 60 дена по завршување на тренингот

 • AdWords editor 11 водич
 • Напреден keyword research
 • Практични вежби и дискусија
 • Вклучен заеднички ручек двата дена

КОЈ е МИРОСЛАВ ВАРГА?

Мирослав Варга е најискусниот Google Certified Trainer во Google Adriatics регионот. Има искуство со работа на повеќе од 10.000 AdWords кампањи и повеќе од 2.000 часови во оддржани тренинзи и предавања низ кои поминале над 5.000 учесници.

Варга е познат по оригиналниот стил на пренесување на знаењето, на мошне разбрлив начин, со пластични примери и со голема доза хумор што ги прави динамичните тренинзи вистинско уживање и покрај големиот обем на информации кои ги споделува.

„Зад себе имам стотици часови изгледани видеа и курсеви на интернет, на најголемите сајтови за таа намена и можам да кажам дека господин Варга е еден од најдобрите предавачи кои сум имал прилика да ги чујам. Неговиот стил на предавање е кристално јасен и едноставен, а сепак, тој умее цело предавање да го направи мошне интересно, за да не пројде во стегната и формална атмосфера.“

Mario Kulaš / Cross-platform Designer

„Со ова се занимавам долги години, но сепак решив да одам на тренингот на Мирослав бидејќи има многу работи кои не можеш да ги научиш од YouTube туторијали или онлајн курсеви. Сметав дека некои работи мораш да ги научиш од пракса и тоа од некој кој навистина во срж ја познава материјата, а Мирослав е единствениот таков. И не погрешив. Бев навистина фасциниран од количината на деталите кои ги слушнав.“

Boris Žakula / Banana - Kreativni Onlajn Marketning

„Секој наш предавач се трудам да го претставам на најдобар можен начин, за да и тој и публиката почуствуваат меѓусебна почит. Но посебно ми е драго да го најавам оној во чие предавање и сама секој пат уживам и баш секој пат учам нешто ново. Сите вие што често одите по конференции, тренинзи и семинари, знаете колу тоа е ретко.“

Vlatka Vužić / HUOJ

ЛОКАЦИЈА:

hello@allweb.mk
+389 70 307 040  |  +389 70 259 911